Kom godt igang

Opret selv dit arrangement eller lad os hjælpe dig.
Når du har oprettet en konto, så har du fuld kontrol over dit salg af billetter - såvel for gratis billetter. Du kan tilpasse din helt egen billetshop, som kan linkes fra din website eller integreres direkte. Hvis du integrere Billetuniverset på din website, så får du en fuld white-label løsning - dvs. at ingen kan se at du bruger en ekstern billetsalgsløsning.

Vi giver dig desuden et individuelt tilbud til mere krævende arrangementer. Her kan du vælge vores tjenester til det du har brug for - bare brug vores kontaktformular.

Fokus på dit brand:
Billetuniversets logo vises ikke på din billetløsning eller på dine billetter. Du kan designe web løsningen, email og billetter så det passer til din forretning. Tilføj f.eks. sponsor reklamer på billetter.

Salgskanaler:
Integrer din billetshop, så det ligner din hjemmeside og sælg billetter online til alle dine arrangementer. Du kan også sælge billetterne fysisk. Opret flere salgskanaler4 hvis du har samarbejdspartner og sponsorer, der sælger billetter for dig.

Udforsk de mange funktioner

Tidsintervaller

Afholder du flere af de samme arrangementer på en dag? Det er intet problem!
Ved hjælp af funktionen tidsintervaller, er det muligt at planlægge det samme event på flere tidspunkter af døgnet. Dette gør det mulig for deltagerne at deltage på deres fortrukne tidspunkt.

Siddepladser

Gør det nemt for dine gæster at vælge den rigtige plads.
Design din egen sal og opret de rigtige siddenumre på sæderne.
Tilknyt billet kategorier til din pladser og definer adgangsforhold.

Salgskanaler / POS løsning

Sælger du både online og på fysiske salgssteder, så kan du opsætte alle de salgskanaler du har brug for. Sælger du igennem en forening eller gennem en partner, så kan de få Deres helt egen salgskanal. Du kan også anvende vores POS løsning hvis du har brug for at sælge billetter ved døren. Så slipper du helt for at oprette dine kunder i systemet.

Branding

Du får adgang til at designe din helt egen billetshop. Design dine egne billetter og emails og sæt dine egne eller sponsor banner på dine billetter. Har du brug for en fuld white label løsning, så kan vi også tilbyde denne facilitet.

Eget cashflow

Som udgangspunkt anvender du vores betalingsgateway med ugentlig eller månedlig afregning. Har du din egen indløsningsaftale, så har vi mulig for at opsætte din betalingsgateway på vores løsning, så du får afregningen direkte ind på din konto.

%d bloggers like this: